Evenaar TV: Microadventure Virelles met Joyce Colfs

Evenaar TV: Microadventure Virelles

Heb je al gehoord van sphairs?

Als kersverse report voor het programma “En Route” op Evenaar TV, ben ik één van de meest idyllische plekken van België gaan testen. Op een mooie zonnige dag ben ik mijn vriendin Tessa gaan verrassen. Beide hebben we een drukke agenda en wat is er dan beter dan er even tussen uit te gaan? Dit is exact wat je kunt doen met een microadventure.

Aquascope Virelles

Na het oppikken van Tessa hebben we een kleine 2 uur gereden tot aan het meer van Virelles. Hier bevindt zich Aquascope. Het meer van Virelles ligt in de provincie Henegouwen bij Chimay. Bierliefhebbers onder jullie zullen het wel herkennen… Inderdaad hier word trappistenbier Chimay gebrouwen. Maar daarvoor waren we hier niet.

Aangekomen aan de Aquascope konden we onze sphair ontdekken, de plaats waar we gingen overnachten. We waren beiden verrast. We hadden geen 5 sterren hotel maar ‘s avonds ontdekten we dat het een 1.000 sterren verblijfplaats was. Ideaal voor iemand zoals mij die wel van de natuur houdt maar nog nooit is gaan kamperen. Persoonlijk zou ik geen 2 keer nadenken om terug naar deze plek te komen.

Wil je alles weten over onze microadventure naar het meer van Virelles? Kijk dan hieronder naar de video. Wij vonden het alleszins een geslaagde trip. Zou jij hier ook naartoe willen?